Türkiye'de Açılan Her Yeni Blogun Para kazanmak ile ilgili sorunları

Türkiye'de Açılan Her Yeni Blogun Para kazanmak ile ilgili sorunları


Dünya üstünde binlerce tane kayıtlı web sitesi yer alıyor. Aklına esen her insan oturup kolayca web sitesi oluşturabildiği amaçlı bu rakam çok fazla. Türkiye'de de çoğalış klasikleşmiş meydana iştirak eden ve 14 aşamadan meydana iştirak eden 1 internet serüveni yer alıyor. Esasında bu işlemler daha uzunca ama biz kısaltmak zorunda kaldık. Sizlere bu blog yazımızda 1 ani gaza gelmeyle kişilerin meydana getirdiği internet sitelerinin hangi adımlardan geçtiğini anlatacağız. Tabiki bütün web sitesi girişimlerinin sonu hüsran


1) 1 arkadaşından ya da seyrettiği videolardan etkilenen çocuk arkadaşımız kendine has 1 web sitesi açmak arzu eder.

2) "Nasıl web sitesi açılır?" Sorgusunu Google'da aratarak web siteleri ile ilgili haber edinir.

3) Prof 1 web sitesi açabilmek amaçlı meydan ismi ve sunucu gereken olan meydana iştirak eden meydana geldiğini anlar. Ama bu işe para sunmak istemez. Aksine onun niyeti para kazanmaktadır.

4) Bu yüzden Blogger benzeri bedava servislere yönelir.

5) İlk enbaşta her birşey yolundadır. Hevesten iştirak eden kuvvet yardımıyla siteye deli benzeri içerik yazmaya başlar.

6) Yepyeni açtın belli 1 zaman bekle, hey kime diyoruz! Dinlemedi tabiki baksanıza anında arkadaşlarına sitesinin linkini göndermiş. Klasik olarak "Yahu sen benim sitemi görmüş müydün?" Iletisi gönderilir. Elbet bu herhangi kişilere gönderilmiş olacaktır. Hey dursana son kısa kısa, kısa mesaj gönderdiğin kişiyi tanımıyorsun dahi.

7) 1 zaman daha daha daha sonra sitenizin ziyaret edildiğini rastlamak hoşunuza gider. Bu sizi daha 1 süre motive eder. Yazmaya devam.

8) Tamam artis olması gerektiği civarı içerik yazıldı. Anında siteyi açamanızdaki asıl emele gelelim. 1 an öncesinde para elde etmek arzu ediyorsunuz.

9) Sitenize reklam alabilmek amaçlı herkese mail atar ve ismi duyulmuş zenginleri ararsınız. Sitenize büyük reklam sahaları eklemiş meydana geldiğini biz söylemeyelim. Haydi siz itiraf edin.

10) Herkese mail atmanızın nihayetinde sitenize reklam sunmak talep eden 1 takım bireyler çıkar. Bu öncesinde deneyimizin meydana geldiği amaçlı yok parasına reklam alanlarınızı kiralarsınız. Ama sitenizden kazandığınız öncesinde para sizi sevinçten havalara uçurur.

 11) İlk kazandığınız para sizlere her ne civarı umut vadetse de bu iş sizlere yönelik değildir. Evet bunun farkına varırsınız. Ama 1 taraftan da para elde etmek istiyorsunuzdur. Ne yapacaksınız peki? Hadi kolaya kaçıp kopyala babam yapistir inşa etmeye şimdiden başlayın!

12) Tabiki bu yöntemle başkalarının yazısını destursuz olarak kullanmakta olduğunuz amaçlı reklam verici şirketler sizden uzak durmaya başlar. Ziyaretçinin gözünde minicik olursunuz. Yavaş yavaş işler kötüye gider.

13) Ve beklenson. Site hayaliniz burada sona erer. Çoğalış sizlere yönelik boş meydana iştirak eden bu işlerle uğraşmamalısınız. Para elde etmek arzu ediyorsunuz ama çalışmak istemiyorsunuz. Sizlere pratik yoldan para kazandıracak 1 yol gereken olan. Inşallah bu maddeden daha daha daha sonra korsan yazılım işine girmezsiniz.(Bak aklında fikirler oluşmaya başladı dahi.)

14) web sitesi açmak kolaydır tabiki. Ama web sitesi açtığınızda doğruca para kazanamazsınız. Esasında pratik yoldan çaba vermeden para kazananı da görmedim. İnternet sitenizi açtıktan daha daha daha sonra onu sabırla ilerletmelisiniz. 


Her şeyin en güzel olması amaçlı gereken olan meydana iştirak eden meydana iştirak eden 1 birşey yeterince beklebilmeyi goze alabilmektir. 

Halkımızın çoğunlukla internet pazarında başarısızlığa uğramasının sebebi aceleci olmalarıdır. Gerekirse 1 sene süresince sabırlı olacaksınız ve orijinal içerik gireceksiniz. Ama 1 sene süresince bekledikten daha daha daha sonra kesinlikle sitenizin meyvelerini almaya başlarsınız. İşinizde 1 sürü iyi olursanız belki de ilerde zengin dahi olabilirsiniz.


Türkiye'de Açılan Her Yeni Blogun Para kazanmak ile ilgili sorunları Türkiye'de Açılan Her Yeni Blogun Para kazanmak ile ilgili sorunları Reviewed by Yeni Linux on 18:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Asagidaki yaziyi daha begenebilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.