Clicksense Paypal i kaldirdi




Clixsense, belkide PTC (Tıklama yolu ile para kazanma) sitelerinde 2007 yılından beri öncü olarak görevini sürdürmekteydi. 8 Şubat 2017 günü yaptığı açıklamada Clicksense :

Para çekme ve yatırma seçenekleri arasından Paypal kaldırılması gerekiyordu.
diye açıklama yaptı. Peki bu Bu Clicksense Paypal Yasağı neden?  Bu kaldırma işlemi için belirtilen neden her zamanki gibi aynıydı. 

PTC modeli artık, Paypal kullanıcı iş sözleşmesini ihlal ediyor idi.

Clixsense Paypal Kaldırıldı nedeni resmi açıklama

6 Şubat Pazartesi günü, Paypal hesabımıza bir el koydu. Yeni politika değişikliklerinden dolayı ClixSense işletme modeli şimdi kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiğini ve tüm ödemeleri işleme ve ödemeleri durdurmamız gerektiğini söylediler. 

PTC, HYIP'ler, trafik siteleri vb. Bu sektörde meşru bir işyeri gibi tutunmaya çalışan tüm websiteleri için önemli ve ne yazık ki olumsuz bir değişiklik oldu 
Son birkaç günde Paypal ile birkaç konferans görüşmesi gerçekleştirdik, bunları tanıttığımızdan beri geçen son yedi yıldır risk oluşturmadığımızı ikna etmeye çalıştık, hatta Paypal hesap temsilcimiz de aynı fikirdeydi; ancak ne yazık ki ikna söz konusu olmadı. önemli değil. Salı günü öğleden sonra, dün gece veya bu sabah kesin bir cevap alacağım söylendi, onlarla en azından toplu ödeme nakit akımları için devam edebilecek olsaydım gerçekten iyi olabilirdi. Bugün çağrı aldık ki artık onlarla (Paypal) birlikte işlem yapmamıza izin vermediler. Fark etmediyseniz eğer, Paypal tarafından ödeme yapma seçeneği siteden kaldırılmıştır .

Clixsense Paypal Para Çekimi İptal edildi: Peki sırada ne var ?

Clixsense Paypal iptal edildikten sonra ödemeler için ne alternatif sunucak ?

Yöneticililerin sözlerine göre, geçerli paypal para çekme talepleri iptal edilecek ve para birimleri hesap bakiyesine yansıtılacak.

 Payoneer or Paytoo  gibi ödeme yöntemleri ile bu sorunu gidermeye çalışacaklarını söylüyorlar fakat bakalım bu durum paypal ın yerini tutabilecek mi ?
Alternatif olarak  Skrill in kullanilabilir olması düşünülüyor ve Payza sisteminin ABD de ile ilgili sorunların ortadan kaldırılması için uğraşılıyor.

Ayrıca  ABD müşterileri için yüksek miktarda işlem seansını kaldırabilecek olan bitcoin ödeme yöntemleri için bir araşltırmaları ve arayışları da mevcut. Açıkcası bu biraz Clixsense için gerçekten zor olucak çünkü bu tür işlemler için bitcoin yasal gönderimleri lisansı gerekmekte ABD için bu gerçekten zor fakat diğer ülkeler için çok ta bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyoruz.

Paypal in yeni kurbanı Neobux yada tüm PTC ler ve bu tür sistemler mi olacak Paypal kaldırılıcak mı?

2008 de Neobux admini ile güzel bir iletişimim olmuştu o zaman Neobux daha kurulum aşamasında idi. İlk 200 üyenin içinde olduğum için kendisi ile rahatça konuşma imkanım oluyordu. Zamanla benim bu alandki ilgisizliğim kendisinin yoğunluğu nedeni ile tekrar konuşma imkanım çok fazla olmadı. 

Forumda yapılmış olan açıklamayı gördüm fakat tatmin olmadım

Herneyse ki aynı emaili kullandığından kendisi ile iletişime geçip ona da sordum.
Cevap alman yaklaşık 10 günümü alsa  beni hatırladı 


Şu anda böyle bir durum olmadığını fakat kendisinin her koşulda bu tür durumlara hazırlıklı olduğunu belirtti. 

Sizce hangi ödeme yöntemi clixsense için en iyi olacaktır?

Clixsense bitcoin e geçmeli mi ?

Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir ?

Paypal sizce neobux ve diğer ptc sitelerinden kaldırılabilir mi ?

Lütfen yorumlarınızda bu sorularla ilgili cevabınızı gönderinki kendileri ile iletişime geçebilelim ne kadar çok yanıt gelirse belki de o kadar sesimiz duyulur.









Clicksense Paypal i kaldirdi Clicksense Paypal i kaldirdi Reviewed by Yeni Linux on 23:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Asagidaki yaziyi daha begenebilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.