Amerika da para kazanma macerası nasıl başladı ?


Kazanç.online

Yani şahsım internetten
 online kazanç elde etme ve bu tarz siteleri test etmeye 2005 daha USA da yeni bir akım olan win and win, marketing, daily offers ve coupon codes ve ad management sistemini gördükten sonra ve oradaki insanların günlük hayatını nasıl kolaylaştırdığını bizzat test ederek ve yaşayarak başladım. 

Gelin size bu yolculuğun minik hikayesini ve  oradaki yaşamımı anlatayım daha sonraki devam yazımda da nasıl başladığını online kazanç metotlarını nasıl aktif hayata uyguladığımı sizlerle paylaşıcım 

Öncelikle Amerika ya 2005 yılında Work and Travel vasıtasıyla gitmiştim. Hiç bilmediğim bir ülke ailenden uzakta ve yarı zamanlı çalışıp para kazanıyorsun ve saat başı ücretleri 8 dolar gibi ücretler ile cankurtaranlık yapıyor o havuzdaki çocukların güvenliğini sağlıyor ve para kazanıyordum.

Ek gelir olaraksa bazen restaurantlarda yarı zamanlı çalışma imkanınız oluyor öğrenci kartınız olduğu sürece de bu tarz yerlerde çok sıkıntı olmuyordu para kazanmak.

Nitekim para biriktirmek her ne kadar dedikleri gibi kolay gözükse de elektronik ucuz olduğundan yada cep telefonu gibi yada bu tarz ürünler genellikle çekici olduğundan dolayı ister istemez alışveriş yapıyorsun ve kazandığın ek para bu tarz yerlere gidiyor. 

Amerikada gerçekten çok çalıştığın zaman çok para alıyor musun ? 


Gibi, bir sürü arkadaşım olmuştu soran açıkçası çok para değil ama  mesela istiyorsan 16 saat 20 saat çalışma var bunlar ekstra ya girdiği için 1,5 katı ek gelir kazanıyorsun

Yani bir nevi ek para ama nerede harcayacağını bilmezsen o para su gibi gider.

Mesela araba çok ucuz benzin keza öyle dolayısıyla ister istemez yatırım yapayım diye ilk gördüğün arabaya atlarsan bende olduğu gibi araba elinde kalıyor.

Paranı tasarruflu kullanman gerekiyor nerede ve ne zaman para harcayağını bilmen gerekiyor.

Ne gibi ne zaman para harcayağını bilmen gerekiyor ne demek  ?


Şöyle efendim gidip te e canım biftek çekti yok şurası çok kalabalık kesin bir şey var diye şehrin göbeğinde Washington da resaturantlardan bir şey yersen o günkü kazancını %20 tiple beraber bırakırsın arkadaşım o kazandığın ek gelir de uçar gider.

Kısacası tasarruf yapmayı ey ben burada çalışmam bana uygun değil gibi bir şey yok. Çünkü çalışmadığın zaman para kazanmadığın zaman yutuyor Amerika seni.

Dolayısıyla en fazla bedensel işlerden kazanıyorsun yada diğer insanların yapmak istemediği işleri sen iki katı yaparak hayatını idam ettiriyorsun.

Hele bir de sigara alışkanlığınız varsa yandınız sigara felaket pahalıydı o zamanlar.

Ne yararı oldu derseniz ben çoğunlukla biriktirdiğim kazancı gezmeye harcadım bilgi edinmeye harcadım californiafloridabostonphiladelphialas vegassan diego, san fansiscoalaskaseattle,new york gibi eyaletlerini çok önceden uçak biletleri bakarak online olarak satın aldım.

Online kazanç konusuna gelecek olursak o konu gerçekten tam bir roman ve detaylı sürükleyici bir hikaye ve burada küçük bir giriş yapayım devamını diğer yazımda okuyacaksınız zaten.

Her şey Washington da ilan dağıtırken tanıştığım bir amca ile başladı.








Amerika da para kazanma macerası nasıl başladı ? Amerika da para kazanma macerası nasıl başladı ? Reviewed by Yeni Linux on 02:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Asagidaki yaziyi daha begenebilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.