internetten nasıl para kazanmaca yapılır, sponsor firmalar, sitene reklam al, reklam veren siteler, para kazandıran siteler, nette para kazandıran


Alertpay Nedir,Nasil Çalisir

Alertpay, e-posta adresi olan herkesin güvenli bir sekilde para gönderip alabilmesine olanak saglayan alternatif bir ödeme sistemidir. Bu sistem bazi e-ticaret sitesi tarafindan temel ödeme sistemi (eBay-www.ebay.com gibi), birçoklari tarafindan da alternatif ödeme sistemi olarak desteklenmektedir.

Alertpay 56 ülkeden kullanici kabul etmektedir.

Alertpay Nasil Çalisir ?

-posta adresinizi kaydederek sisteme üye oldugunuzda Alertpay sizin için bir sanal cüzdan açar

Hesabinizi aktiflestirdikten sonra e-posta adresini bildiginiz herhangi bir Alertpay üyesine (kisi veya sirket) ödeme yapip alabilirsiniz.

Alertpay ödeme için birden fazla alternatif sunar:

Alertpay üyesi iseniz, www.alertpay.com adresinde bulunan hesap yönetim sayfanizdan e-posta adresini bildiginiz herhangi birine para gönderebilirsiniz.

Alertpay üyesi iseniz, Alertpay ödeme sistemini destekleyen bir elektronik ticaret sitesinden alisveris yapabilirsiniz

Alertpay sisteminde asagidaki para birimlerinde para gönderebilir veya alabilirsiniz.

Amerikan Dolari - Kanada Dolari - Euro - Sterlin - Yen - Avustralya Dolari

ÜYELIK ISLEMLERI

Kisisel Hesap (Personal Account)
Bu hesaba sahip kullanicilar Alertpay ile ücretsiz para gönderimi yapabilirler.

Öncelikli Hesap(Premier Account)
Bu hesaba sahip kullanicilar kisisel hesaptaki islemlere ek olarak Alertpay ile kendilerine kredi karti veya ATM kart ile yapilan ödemeleri belirli bir kesinti ile alabilirler. Ayrica kendi Internet siteleri üzerinden ödeme kabul edebilir ve Alertpay sepet sistemini kendi sitelerine ekleyebilirler.

Profile
Bu bölümden Alertpay hesabiniz ile ilgili temel tüm ayarlamalari yapiyorsunuz. Profile bölümü Account Information (hesap bilgileri), Financial Information (finasal bilgiler), Selling Preferences (satis tercihleri) olmak üzere üçe ayriliyor. Credit Cards baglantisina tiklayarak kredi karti bilgilerini ve fatura adreslerini girebilirsiniz.

Para talep etmek
Alertpay’de iki sekilde para talebinde bulunabilirsiniz.

Create a money request
Bu ekranda e-postasini yazacaginiz kisiden para talebinde bulunabiliyorsunuz. Basit olarak tasarlandigi için ilgili bölümleri doldurmada zorlanmayacaksiniz.

ÜYE KAYDI:

Alertpay üyesi olmak için yapmaniz gereken islemlere Alertpay adresinden “Sign Up Today” linki ile ulastigimiz sayfadan hesap türünü ve bulundugumuz ülkeyi seçerek basliyoruz.
internetten nasıl para kazanmaca yapılır, sponsor firmalar, sitene reklam al, reklam veren siteler, para kazandıran siteler, nette para kazandıran internetten nasıl para kazanmaca yapılır, sponsor firmalar, sitene reklam al, reklam veren siteler, para kazandıran siteler, nette para kazandıran Reviewed by Yeni Linux on 19:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Asagidaki yaziyi daha begenebilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.